Privé zwembad

Huur Villa Petalouda: een luxe vakantievilla met privé zwembad

Villa Petalouda is een luxe villa nabij het eiland Lefkas – Griekenland en is te huur. Het vakantiehuis beschikt over een privé zwembad met zeezicht! Bij het comfort en kwaliteit van Villa Petalouda mag je verwachten dat dit aan de eisen voldoet van grote privacy. De warme zomerse dagen kunnen op het eigen terras worden doorgebracht, heerlijk met een hapje/drankje en een prachtig uitzicht.

Het zwembad heeft een oppervlakte van ca. 30 m2 en een diepte van 1.60 m. Omdat de warme zon en het gebruik van zonnebrandproducten constant een aanval doen op de kwaliteit van het water, is een intensieve behandeling noodzakelijk. Een betrouwbare technische uitrusting, het veelvuldig filtreren en een 3 daagse reiniging en controle zijn de waarborgen voor een kiemvrij zwembad.

Rondom het zwembad zijn luxe ligbedden geplaatst, deze zijn voorzien van stevige matrassen, tevens zijn er om de schaduw op te zoeken 2 pergola’s geplaatst.

Interesse om Villa Petalouda te huren, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bekijk de beschikbaarheid.